16 Nisan 2007

GAYKEDİ'Yİ ALDATTIM!
Günlerden bir gün (insanız ya) Gaykedi'ye onu biriyle aldattığımı, başkasına aşık olduğumu vs. bir sürü mesaj attıktan sonra bakalım ne yapacak (eğer üzülürse beni gerçekten seviyor filan diye düşünüyorum... nerdeee)
* * *
Cevap geldi: ''Canım şaka mı yapıyorsun, bak bu işlerin şakası olmaz... eğer gerçekten böyle bir şey varsa aşka saygım var... canın sağolsun'' filan
(nasıl kötü oldum anlatamam ne demek bu şimdi? beni kaybetmekten korkmuyor mu, yoksa beni sevmiyor mu diye kafamda kuruyorum)
Sonrasında karşı atağa geçerekten başladım cazgırlık yapmaya :) Yok efendim sen beni sevmiyorsun! Baksana seni aldattım diyorum sen bana ''Canın sağolsun'' ''Aşka saygım var'' muhabbeti yapıyorsun olacak şey değil yani!
* * *
Yaklaşık bir saat devam etti bu oyunum... Sonrasında ise anlattım durumu, hayatıma başka bir kedi daha girdiğini... geçenlerde sokakta beni takip eden erkek mi dişi mi küçük olduğundan daha belli olmayan bir sokak kedisini eve aldım... Yaramaz mı yaramaz, uykucu mu uykucu, elim ayağım, gözüm kaşım, vücudumda çizik içinde kalmayan bir avret bölgem kaldı... :) çıplak olsam o da olurdu ama gaykedi den başka bir kedinin önünde örtülerimden sıyrılmaktan utanıyorum :)
* * *
Aslında huy olarak birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki... Ben gaykedi'nin yanındayken; gündüz saatlerce uyuyan, gece yarısından sonra uyanan, yemek yemek için ve çişi geldiğinde yataktan zor zanaat kalkan bir eşe sahibim... Evdeki kedim pica (adı picasso kısaltıyoruz dikkatini çeksin diye) :) aynı uyuyor uyuyor gece yarısı kalkıp bir oyunlar bir oyunlar...
Yukarıda gördüğünüz sarı beyaz bizim kedi picasso :)
* * *
Unutmadan; Yine buna benzer bir şakamda Gaykedi rüyasında babaannesini görmüş, Sevgili babaannesi ''Üzülme yavrum o seni kıskandırmak için böyle söylüyor, o da seni, senin onu sevdiğin kadar çok seviyor'' demiş... (Ben bunu duyunca üzüldüm tabii şöyle ağzımızın tadıyla bi şaka da yapamayacağız diye...)
* * *
Sevgilim Gaykedi'nin Sevgili Babaannesi ''Eğer ki sesimi duyuyorsan, ki eminim dinlediğine.. şakamı bozma yani ayıp oluyo... :)

13 yorum:

Noni dedi ki...

Kedi resimleri görünce gözlerim doluyor artık Tekirim tam düzelmişken yeniden rahatsızlandı bu sefer durumu kötü gözüküyor Pica'nı bugün benim için öp lütfen :,(

Adsız dedi ki...

Cilveleşmeniz de süper yaniii...
Harikasınız..:=))

narsis dedi ki...

Oha bu minik sufeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Kedilerimi cok ozluyorum ben... Nerde kedi resmi gorsem kiskaniyorum hafiften =)

Ah bi' kizim olaydi =p Everirdik =p Benimkilerin babasi biseksueldi de cocuklarda tik yok nasil olduysa.

SekerPembe dedi ki...

Benim sevgilim de -daha yeni birlikte olmaya basladigimiz bir gundu- oyle masada calisirken, ben de yaninda Nemo izlerken cep telefonuma tanimadigim bir numaradan (meger turkcell connect kartmis, ben de sonra aydim duruma) "sizi cok begeniyorum, asigim, oluyorum, bitiyorum" seklinde bir mesaj atmisti. Ben de dizlerimin bagi cozulmus bir sekilde "ya bana bole bi mesaj geldi, bu neaaaa" diye ciglik cigliga bagrinmistim. Meger catlak beni test ediyormus aklinca. Akrep burcudur kendileri de, bilmem anlatabildim mi... Sizin sakaniz bana onun bu s(k)asini hatirlatti:)
Tanri mutlulugunuzu daim etsin.
Sevgiler,
ShekerPembe

ESTHER dedi ki...

özledim kızımı :(... benim bi kedi kızım var gayri meşru... bahsetmişimdir... ahhh bu küçükler ya... öyle tatlılar öyle bıcırıklar ki... bak gene hüzünlendim... şunun bakışa bak ya... bunlar insan ya yemin ediyorum insan bunlar... ne oyunlar yapıyordur velet... acaba benim kızım nasıl :( beni unutmuştur bile...

bi de bu veletlerin suratlarında daima "ben sizi kaç yıldır besliyorum haberiniz var mı? yılların tecrübesi ve yorgunluğu var üzerimde biliyo musunuz? hadi bakim mamamı getirin, azıcık da siz bana bakın" ifadesi yok mu :) ahahah beni delirtiyor bu sıpalar yahu...

bu arada gaykediye yaptığın şaka da ayrı bi alem :) senden korkulur valla nakhar!!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

Şakana bayıldım.. Ben de sevgilimle varsayımlar üzerinde konuşurken benimkisi kıskançlıktan "birine yakınlık hissetmem halinde herşeyi kısa yoldan bitireceini" belirtmişti..O zaman bu sözleri söyleyebilmesini değer vermediğinden diye düşünmesem de krizler artınca "sevgidendir sevgiden" yorumlarıyla kendimi rahatlatma çalışmalarımı sürdürdüm =P
Konu açılmışken; benim kediler konusunda eğlenceli olduğu kadar yorucu ve beni üzen bir hikayem var.. 1 kediyle başlayan kediseverliğim kedimin hormonal dürtülerinden dolayı firar etmesi ve 5 yavruyu kucaklamamla bitmedi.. Öğrenci harçlığımla evim bile yokken onlara bakmakta çok zorlanırken yeni aileler aradım yavrularıma.. 3 tanesi gitti =) hatta biri hamileymiş.. Kalan 2 yavru için aile arama çabalarım devam ediyor :( Acaba çevrenizde isteyen birileri olabilir mi?(konudan çok uzaklaştım biliyorum..bi ihtimal belki şansım vardır diye yazmak istedim)

Adsız dedi ki...

uzun zamandır sesin soluğun çıkmayınca bir şeyler döndüğünü düşünmedim değil...
insanlık hali olurmu olur..
ama inanasımda gelmiyordu
olsa olsa bizimkinin burnu sürt sün diye yapıyorsun
diye düşündüm hatta melankoli de yapptım bakkkk

benden bıktığını çeneme tahammül edemediğini falan düşündüm
:)

neyse şakaymış ...

fendalinka dedi ki...

ben bi tek ben varım böyle çıldırtan şakalar yapan sanıyordum.. yalnız değilmişim =)) çok zevkli ama yaaa.. yani bi olta atıosun ve düşmesini bekliosun.. sorada kendi kendine kızıosun sonucu kötu olunca.. arandın die..

ama zevkli o bekleyiş ;)

mesela ben yazının başlığını okuynca aaaaaaaa dedim... gaykediyi aldatmış ve itiraf edio hemde netten..

işte en buyuk sazan benim =))

Adsız dedi ki...

ama bu kedi cok tatliymis:)

ayci dedi ki...

Eger erkekse yadin, cünkü picasso sadece tablolariyla degil, yasaminda ki cesitli kadinlariyla meshur ayni zamanda ;)

Noni dedi ki...

Pişşttt nerelerdesin ?

Nakhar dedi ki...

buralardayım... sınavlar vardı bitti çok şükür haftasonu çalışacağım... gaykedi'ye ben nete gitmeyeyim kayıtlı postu mu giriver dedim yok sabah söyledim anca biz girdik :)

7.oda dedi ki...

itiraf ediyorum ben de "fendalinka" gibi sazanım :) yazının başlığını okuduğumda "aaa" diye aynı düşüneceler geçmişti aklımdan :)
bu arada aklıma takıldı:
insanoğlu neden hiç rahat durmaz??