23 Şubat 2009


BLOG OKU-YORUM
-
*
Bloğumda ikiyüzü aşkın (200+) misafir var... Ve minumum haftada bir maksimum 15 günde bir hepsini baştan aşağı okumaya çalışıyorum... (Google Reader da bunu büyük ölçüde kolaylaştırıyor sağolsun) Bunun yanında kitap okumakmış yok efendim ders çalışmakmış hepsi gümbürtüye gidiyor efendim...

Bütün hayatım blog okumakla geçecek neredeyse, yemek yemek vs. gibi insani ihtiyaçlarım olmasa... :) Hele ki Google Translate vuku bulalı bu trafik fazlasıyla arttı...

Şimdi demem o ki dostlar bütün yazdıklarınızı yorumlayamasam da, okuduğumu biliniz...NaKHaR
-
-
Birkaç gün önce tüm linklerimi kaybedip bloğumun temasında değişiklik yapmak zorunda kaldım... Bunun için sevgili Bendeniz'e Teşekkür Ediyorum...

29 yorum:

__WhOaMi__ dedi ki...

Tatilde ben de aynı durumdaydım nakhar.Sabah bir başlıyordum akşama kadar okuyordum.Neyseki okul açıldıda azaldı biraz:D

Goddess Artemis dedi ki...

"Yeni temayı güle güle kullan canım" diye sms yolladım sana, görmedin mi? Bir de, Goddess Artemis olarak çifte linkim var, bari birini Megami Sama yapsana.

Karōshi dedi ki...

Ben de senin gibiyim Nakhar:)Ama son günlerde hep düşünüyorum: ben aslında okumuyorum değilim.. sadece kitap okumuyorum.. Yani biz aslında okuyoruz.. Elimde bir kitap var.. son bir aydır hep çantamda ve ben hala 40. sayfasındayım.. ama son bira yadır sanırım 300 sayfa blog okumuşumdur.. neyse uzattım:)

Arzu Pınar dedi ki...

saol, biliyoruz :) anne gibi olacak, ama sen dersini de çalış.

Noni dedi ki...

Yaaa beni ara sıra okuyosunda yorum yaptığında hep kalaylıyorsun ama itiraz ediyorum !

Damlo dedi ki...

ben de okuorsa zorlanıordur die düşündüydüm :)

Nakhar dedi ki...

@whoami;

Sen daha yeni basladin zaten derslere yogunlas baslangicta siki tutmak lazim ipin ucunu sonrasi rahat oluyor :)

Nakhar dedi ki...

@Tanriça;

Hatlar arizaliydi seker gelmedi mesaj hic, degistirdim linkleri, readeri ice aktarinca cifter cifter oldu linkler :)

Nakhar dedi ki...

@Karõshi;

Ayni durum iste, gecen gun kisa kisa anekdotlar iceren bir kitabi okuyabildim zevkle, elime gectikce guzel seyler okuyorum, bloglar guncel daha guzel oluyor, readeri haftada bir temizliyorum okuyarak, okundu olarak isaretleyi sevmiyorum cunku, 1000+ oluyor hep :)

Nakhar dedi ki...

@arzu pinar;

Anne gibi olmak mi? Hayatta olmaz, annem tam bir vicdan sesi durmaksizin internetle ugrasacagina derslerini calis diyor 2.5 saat vicdan muhasebesi yapiyorum :)

Nakhar dedi ki...

@nonim;

Valla sekerim ozellikle yapiyorum, rüküşlerin en rüküşü oldugun zamanlarda bile millet yagliyor dogruyu soyluyorum kombinasyonun tam guzel diyecegim bi bakiyorum bet bi corap mahvediyor beni, hele de cantayi kokoslar gibi takiyorsun ya koluna, hic makyaj yapmadan yirtik pirtik eski bisi de giysen sana yakisiyor, giydiklerinde guzel seyler ama renk uyumunun ucunu bir yerde kaciriyon sekerim :)

Nakhar dedi ki...

@eğreltiotu;

Zor olmuyo degil tabii ama reader daha kolay hale getiriyor yorum birakmak istedigim zaman bloglari acmak zorunda kaliyorum tek zorlayan kismi bu :)

sidik yarıştıran kaplumbağa dedi ki...

aslında blog takip etmek hoş bişey ama bazen feci vakit çalıyor. Tez için pc'ye oturup 5 dk. bloglara bakıp çıkayım diyince, onada bakayım, bunada gireyim, aa bu kim acaba eski yazıları ne derken saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyor insan-ki bu insanın masa başında oturduğu saatler zaten sınırlıysa, iş daha vahim bir hal alıyor :)

Haspam işte! dedi ki...

Herkesi dikkate alıp, yorumlara karşılık vermeniz de çok güzel.Takdir ettim doğrusu.

Sevgiler. :)

ESTHER dedi ki...

ben biraz seçiciyim.. hergün okuduğum blogları biliyosun sayfamda sağ tarafta küçük fotolarınız var :) işte onlara hergün mutlaka bakarım... ama onun dışında izleme listemdekileri okumuyorum doğru düzgün.. sadece bana yorum atan insanların sayfalarına girip okuyorum ve bende onlara yorum atmaya çalışıyorum elimden geldiğince.. böylesi biraz olsun kolaylaştırıyor işi...

sufi dedi ki...

Nakharcım
Gazete, kitap okuyup, haber dinleyerek biryerlere varılmadığını öğrendik nasılsa.Blog okumak daha iyi geliyor insana.Blog yazarlarının yalınlığına, içtenliğine, temizliğine daha çok inanıyorum ben.Sevgilerimle dilek.

Bendeniz.. dedi ki...

aynen ben de tek satır yazmasam da zevkle takip ediyorum pek çok blogu,ve ben sana teşekkür ediyorum canım güvein için..
sevgiyle yaz:)

7.oda dedi ki...

güle güle kullan :)

her blog, kitap gibi bir dünya zaten :)

Nakhar dedi ki...

@sidik yarıştıran kaplumbağa;

şuan tez hazırlıyorum bunu benden iyi kimse anlayamaz, başlıyorum başlıyorum bir karış yol alamıyorum...

Nakhar dedi ki...

@Haspam İşte;

Ama doğru olan da bu, önemli önemsiz yorum yazsam bile başka bloglarda tekrar gidip bakıyorum ne cevap yazmış diye kendi beklentimi gerçekleştiriyorum...

Nakhar dedi ki...

@ester;

O konuda ben soyle yapiyorum, bana yorum birakanlari genellikle cok daha fazla yorumluyorum, link degisikligi seklinde olanlar var aralarinda onlarin bazilari okumaya degiyor gercektende ama ne bileyim hepsinden birsey ogreniliyor acikcasi, :)

Nakhar dedi ki...

@sufi;

Gazetelerde artik bol miktarda depresyon nedeni haber yayini yapiliyor kendimi bloglari okuyarak bilgilendirip bu tur haberlerden de korumus oluyorum, eskiden gazetede okumustum soyle yaziyordu yerine artik blogda okudum soyle yaziyordu demeye basladim :)

Nakhar dedi ki...

@bendeniz;

Herseye yorum birakilmiyor ki zaten, bazen o kadar sacmaladigimiz oluyor ki ne yazdan bos geliyor öyle iste... Hakkini odeyemem mutevazi olmaya luzum yok :)

Nakhar dedi ki...

@7.oda;

Tesekkur ederim canim sagol, her blog yazari bir dunya ve biz uzay yolculugu baslamadan evrenin bircok dunyasina yol aldik bile :)

MANUKYAN dedi ki...

tatlım sen de bil ki ben de her postanı okuyorum :Q

Nakhar dedi ki...

@manukyan;

teşekkür ederim şekerim.. :)

Gece Gündüz dedi ki...

Yeni bir blog açtık . Blogunuzu zevkle okudum sizde buna bir göz gezdirirseniz sevinirm .

Hayata dair dedi ki...

http://hayatahayatver.blogspot.com.tr/?m=1

herbal gezgin dedi ki...

benim blog sayfam nasıl olmuş sizce