23 Nisan 2009




SKANDAL AİLESİ - 25


- Koca Adayı -



Ortanca ablam eşinden boşanalı bir yıl bile olmadı henüz, dost ve akrabanın "Bekar gezilmez evlenirsin tekrar" söylemlerine sertçe yanıtlar verip "Asla işim olmaz bi daha" diye söylenirken, şimdilerde kendi bulduğu bir eş adayının peydah olduğunu öğrendim...

Söz konusu beyefendi, eşini kaybetmiş, bir çocuk sahibiymiş, muhtemel evlilik gerçekleşirse derslerle alakası olmayan yeğenimi de kendi çocuğunun gittiği özel okula gönderebileceklerinden bahsetmiş... Hali vakti yerinde tam ablamın istediği gibi biriymiş işte... :)

Şimdi düşünüyorum da ablam kendi çocuğuna bile allah ne verdiyse deyip girişirken başka bir çocuğa (ki uslu bir çocuk olup olmadığını bilmiyorum) nasıl annelik yapacak... Beni sevindiren şey başka tabii, onu da başka bir postta paylaşacağız efendim... N

Bu post henüz yayınlanmadan öğrendim ki, yeni aday bir süreliğine rafa kaldırılmış... Tabii bizim sevincimiz de kısa bir süre için kursağımızda kalmışş.. :)

16 yorum:

pRncfRn dedi ki...

Aaa niye kaldırılmış ki rafa! :)

sidik yarıştıran kaplumbağa dedi ki...

nakhar ya senin skandal aileni hafif bir gülümsemeyle okuyorum, aslında ruh halinide anlıyorum.. Biraz cesaretim olsa sizinkilerden aşağı kalmayan skandallarımızı yazıcam ama tanıdık biri okur belki korkusunu yenemedim hala...

Boskafa dedi ki...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEİYİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

Nakhar dedi ki...

@prncfrn;

Güya söz konusu beyefendiyi araştırmışlar da işe yaramazmış falan filan :) birazda bizim eniştenin (yeğenimin babası) etkisi var tabii... :)

Nakhar dedi ki...

@sidik yarıştıran...;

Açıkçası her ailenin skandal boyutunda gizli saklı yaşanmışlıkları vardır gibi geliyor bana, sade yaşamlara sahip gibi görünen insanlara pek inanamıyorum bu skandal alışkanlığından dolayı normal gibi geliyor yaşadıklarımız, tabii eş dost akraba bilmese de...

Bir de sanırım ben bir beyin boşaltımı olarak görüyorum bunları, tanıdık biri okusa ne okumasa ne bu bizim ailenin realitesi yani :) gerçi o zamanda kötü olurdu tabii ama :)

Pek üstünde durmuyorum, yazmadığım, yazamadığım o kadar cok şey var ki :)

Nakhar dedi ki...

@xeno;

Sanırım klavyen takıldı :)

Boskafa dedi ki...

Yok tamamen devamını bekler nitelikte apartman büyüklüğünü bekler bi ''E''idi:)

demet dedi ki...

ben şuna şaştım bir kez evlenen biri hazır kurtulmuşken nasıl olurda tekrar evliliği düşünürrr:)

Nakhar dedi ki...

@xeno;

Yaa ben gercekten yaslaniyorum sanirim esprilerin niteliklerini kaybediyorum ciddi ciddi :)

Nakhar dedi ki...

@demet;

Sanirim kurtulduklari kisilerle az bucuk yasayamadiklari seyler oluyor bizim anlayamayacagimiz, ben de anlayamadim ama sevinmistim baslangicta :)

Haspam... dedi ki...

Bir normal sensin herhalde ailede, aman dikkat et kendine. :) Yorumdaki her ailenin skandalları vardır olayına kesinlikle katılıyorum, yalnızca cesaret işi bu.Bir de evham tabii, o kadar blogun içinde tanıdığın çıkması çok küçük bir olasılık. :)

Nakhar dedi ki...

@haspam;

normal anormal ayrımı yapamam bu konuda biraz hassasım sanırım, bende birçok insana anormal gelen bir yaşam tarzı içerisindeyim nitekim... :)

ama aileye baktığımda burnunu boka batırmamış bir büyük ablam bir ben varız... diğerleri bir şekilde kuyruğu dik tutmaya çalışsalarda bazen beceremiyorlar sanırım... :)

miso dedi ki...

Kardeşim, evlenmiş boşanmışsın, aşkının meyvesini de bi temiz okşuyorsun fırsat buldukça, şimdi neyine gerek tekrar evlenmek! Daha çok antrenman için gibi geldi bana. Ya bu ne beğ? :))

marruu

Nakhar dedi ki...

@miso;

gel de ona anlat bunu sen... bizi dinlemez de seni dinler belki :) antrenman'a başlayamadı daha... :)

ESTHER dedi ki...

insanların çoğu el iyisidir. en azından benim akrabalarım böyle olduğundan bu düşüncedeyim. eğer evlenme durumları ne olursa olsun gerçekleşirse kendi çocuğuna davrandığı gibi davranmaz o adamın çocuğuna..

Nakhar dedi ki...

@ester;

Bizim ailede de var biraz el iyisi olma durumu, ablamda daha cok gozlemliyorum bu huyu... Birsey yapamayiz artik kisilikleri yanlis da olsa oturmus bu sekilde gider :)