29 Nisan 2009





TANIŞTIRMA SERÜVENİ III



Annem tamamen hazır tanışmaya, geçenlerde bir yakınımızın oğlu askere gidecek diye kalkıp İstanbul'a geldi ablamlarla beraber, ben de gaykedi'nin yanında olduğumdan sadece aradım "geldiniz mi?" diye...

Aradan 10 gün geçti, annemle oturan ablam bu süre zarfında kendine bir eş adayı bulup evlenme durumunu getirdi malumunuz üzere... Bu konuyu konuşurken laf bana, bize döndü her nasılsa...

- "İstanbula geldim de bir yanıma gelmediniz ikinizde madem tanışmak derdinde yalandan emrivaki yapıverecektiniz bilmiyorsunuz işinizi" diye sitem etti biraz alaylı...

- "İyi işte ablam evlenince sık sık gelir evin içinde cirit atarız" dedim heyecanla, lafı yapıştıdı

- "Çok güzel cirit attırırım ben size"

- "İyi tamam yaa, espri yapmaya gelmiyorsun hiç" deyip odaya geçtim, Telefonda miyavlaya miyavlaya konuşup kapattım, arkamı döndüm annem...

- "Hiç aklınız yok ikinizde bi kız sevemediniz mi?" dedi gülerek Sonra devam etti "Ablan evlensin buyursun gelsin ama ablan evdeyken nereye çağırayım ikinizi, Ablan giderse ev geniş, gelir kalısınız bir ki gün, tanışırız da sohbet de ederiz" dedi gönlümü aldı..:) NaKHaR

hal böyleyken böyle dostlar, ablamın kocaya gitme işi ertelenince hevesim kursağımda kalacaktı ki, aklımda birşeyler var durun bakalım... :)

26 yorum:

b.a. dedi ki...

O koca adayını raftan indirmek için n'apmayı düşünüyorsun?? :)

Adsız dedi ki...

en iyisi bize gelin nakhar ev geniş anneni de al:)

Nakhar dedi ki...

@anlatıcı;

hoşgeldin... öyle beklemeyi düşünüyorum şurda temmuza ne kaldı ki :)

Nakhar dedi ki...

@zoitsa;

süpersin canım adresi ver sizdeyiz haftaya :)

Evren dedi ki...

ben bayılıyorum bu anneye :)

Nakhar dedi ki...

@evren;

benim annam bir melek :)

7.oda dedi ki...

ben çatlayacağım burda meraktan ilk karşılaştıklarında birbirlerine ne diyecekler diye, siz çatlamadınız ya helal :))

Noni dedi ki...

Oooo gaykedi yakında valide ile tanışıcak demek ki haydi hayırlısı :)

b.a. dedi ki...

hoşbulduk:)

hadi bakalım hayırlısı:)

Haspam işte! dedi ki...

Ay yoksa çöpçatanlık mı yapacaksın Nakhar? :))Öyle bir cinlik sezdim sankim.Merak ettim yahu. Hmm bir de en çok bu yazı dizisini seviyorum ne yalan söyleyeyim, böyle baya dizi gibi. :P Merakla takibindeyim senin, özellikle bu dizi de daha bir heyecan yapıyorum. :))

Nakhar dedi ki...

@7.oda;

Orasini hic dusunemiyorum, aklima getirmiyorum tamamen doğaçlama olacak sanirim, baslangic olarak hal hatir el opme olur gerisini kestiremiyorum :))

Nakhar dedi ki...

@noni;

Aynen öyle, hayirlisi bakalim, ben yuzgoz oldum coktan kayinvalidemle o da istiyo :)

Nakhar dedi ki...

@haspam;

Hiicc isim olmaz copcatanlikla, iyi olurlar kendilerinden kotu olurlar senden bilirler tecrube ettim daha once :) ablamin kendi calismalari var cevresi filan :)

Aklimdaki sey yillik izni olacak 1 hafta 15 gun kadar o zamani bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

Bazi anneler ne guzel anneler. :o)

Su cirit atma isi baska seyi cagristiriyor. Hakli kadin. :oP

www.elifsavas.com/blog

Nakhar dedi ki...

@elif;

Icim temiz oyle birsey ima etmek istememistim ama bak boyle dusunmus olacagi hic aklima gelmemisti, sık sık geliriz manasinda soylemistim :))

Aman olsun :))

pRncfRn dedi ki...

Anneye bak be, maşallah diyelim nazar değmesin :)

delikanlı dedi ki...

E hadi hayırlısı,mürüvetinizi de görecez inşallah:D

Nakhar dedi ki...

@prncfrn;

bazen beni bile çok şaşırttığı oluyor yaptıkları ve söyledikleriyle :))

Nakhar dedi ki...

@delikanlı;

Allah söyletiyor herhalde bugünlerde birçok dosttan aynı cümleleri duydum yarı şaka yarı ciddi... amin diyeyim sana ben, darısı hepimizin başına :)

sufi dedi ki...

Çok şeker bir annen var nakhar.Ama cirit attırmayan cinsinden.

La Santa Roja dedi ki...

Anne işte, kızsa da anlayamasa da senin mutluluğun için nasıl da anlayışlı ve nasıl da çabalıyor! Bence sen ablaya birkaç talip bul ne olur ne olmaz da senin bulduğunu bilmesin :))

Nakhar dedi ki...

@sufi;

arada bir sevindirirken lafı da yapıştırıyor işte... tanışmaya okey yüzgöz olmaya çok beklersin demek istedi kendince :)

Nakhar dedi ki...

@la santa roja;

Allah uzak tutsun allasen, kendi bulsun kendi bağlasın başını, eniştemle hala kırıştırıyor gerçi onların kopup kopabileceği yok belki tekrar bir araya bile gelebilirler....

onlar için bir nefeslik ara gibi birşey oldu sanki bana öyle geliyor.. :)

anaksarete dedi ki...

çok merak ediyorum hala tanışmadılar mı? yoksa tanıştılar da sen henüz bizimle paylaşmadın mı? yoksa tanıştılar sen de paylaştın ama ben mi görmedim?

Nakhar dedi ki...

@anaksarete;

fiziki anlamda tanışmadılar daha ama birbirlerini yeterince tanıyorlar... annemin kabullenmesi benim için tanıştırmaktan çok daha önemliydi.. zamanı geldiğinde o da olacaktır tanrının izniyle...

Adsız dedi ki...

yazıların bende çok sevimli bir annen varmış hissiyatı ve kendisine karşı bir sempati oluşturdu.. çok merak ediyorum o yüzden tanıştıklarındaki yüz ifadesini, ses tonunu, KEDİNe karşı tutumunu.. sanki KEDİN ile yüzyüze tanıştırklarında da sevecekmiş ama sonrasında sana biraz trip yapacakmış gibi geliyor bana..tatlı bir alınganlık ya da :)(neden bilmiyorum öyle bir hisse kapıldım işte)
umarım tanıştıklarında her şey çok daha iyi olur, herhangi bir terslik yaşanmaz..

sevgilerimle
anaksarete

dip not:"takip ediyorum blogunu" deyip sonrasında hiç sesim çıkmadığının farkındayım..sürekli okuyorum yazılarını ama uzun süredir bir telaş içinde olduğum için yazmak istediklerimi yazamadım.bugüne kısmetmiş.