07 Temmuz 2007


EN DELİK DELİLİK
Lise yıllığımda, hakkımda düşündüklerini yazan eski sınıf arkadaşlarımın isimleri yanında yazan ''en''li ifadeleri az çok farketmişsinizdir... Fakat bi Tanrı'nın kulu da çıkıp sormadı: '' Yaa nakhar, iyi hoş, herkesin ''en''lerini yazmışsın, peki ya sen ''en'' neydin? diye... Sormadınız ama ben müthiş hırs yaptım yazacağım... :)

Ben lisede kimsenin kolay kolay sahip olamayacağı bir ''en''e sahiptim... Sınıfın ''en delik'' şahsıydım... Evet evet ''en delik''...

Ama yanlış anlaşılmasın, cinsel tercihimin ya da ne bileyim benzeri bir bir özelliğimin etkisi yoktu bu durumla... Belki %1 ihtimal düşünenler olmuştur ama, %99 su götürmez bir gerçeklikle asıl nedeni; lisede ilk kaşını deldiren, yetmezmiş gibi dudağını sağdan ve soldan olmak üzere, enjektör iğnesiyle, felç olma ihtimalini hiçe sayarak, ikişer kez kendi kendine, mazoşist bir şekilde delen, bu da yetmedi kulağını yine aynı yöntemlerle delen, hadi bu da yetmedi en son serçe parmak tırnağını delen ve hiç utanıp sıkılmadan o deliğe sallantılı boncuk takıp dolaşan ilk kişi olduğumdan aldığım bir ünvandı... :)

Şimdi yeniden lisede olsam, aynı şeyleri yine aynı vurdum duymazlıkla yapabilir miyim bilmiyorum... Ama ergenliğin verdiği, ilgi çekme isteğinin de üstüne tuz biber ekip, o histeriyle kör etmesiyle sanırım yine yapardım aynı şeyleri... (tırnak delme işlemi hariç) NaKHaR

19 yorum:

Adsız dedi ki...

:))) ya okurken çok güldüm peki amaç neydi yani bu kadar insan bi yerlerini delip geçmek:)helede kendisnin yapmsı canın acıyıp hiç mi vazgeçmedin:) benimde kulağımın kıkırdak bölümünde küpe var diğerlerine cesaret edemem ama:) itiraf ediyorum hep kaşımı delirdimek istedim:)ama tırstım:) bende okulun en ukalasıydım neden bilmiyorum ama:P

Nakhar dedi ki...

dildacığım; amaç eskiden itiraf edemesem de ilgi çekmeyi seviyordum sanırım... ama sevmediğim bir şeyi yapmadım hşlandığım seylerdi.. ilgi çekmesi de hoşuma gidiyordu... deleceğim yere önceden buz koyuyordum... iğneyi dezenfekte edip yavaş yavaş deliyordum yani basit bi işlemdi... şimdi sadece kulağım delik :)

merveeee dedi ki...

ay cok korktum bak ben senden :S :) benm kulaımı annem 2 yasındayken deldırmıs yoksa emın ol onu bıle deldırmezdımm çok tatlı cnmm..

sen hep cesurmussun cıcımm

Nakhar dedi ki...

acı eşiğim bu yüzden çok yüksek sanırım... küçüken ablamla kavga ettiğimde beni döverdi.. ben se o vurduğunda gülme krizine girerdim filan :)

ESTHER dedi ki...

benim gibisin biliyor musun :)

Nakhar dedi ki...

tek fark hiç sahici dövme yaptıramamış olmam :) onu da istiyorum ama sıkılırsam çoz zor lazerli tedavi gerektiriyo... :)

mesela gaykedi yazdırabilirim ya da kara ked dövmesi filan :D

betus dedi ki...

ben dövme yaptırmak istiyordum o yaşlarda.Hem de alnıma.Gittim amcama söyledim.Dedi ki kızım iyi düşün bak iş hayatı falan.İşe almazlar seni.Yemedi tabi.Büyüdüm ama hala içimde o dövme yaptırma isteği var.Pişman olacağımdan korkmasam yaptırıcam sırtıma bi tane denizkızı :)

Ama sen gerçekten cesurmuşsun.Ben sinmiştim ilk denemede :)

Nakhar dedi ki...

ama ben dövme yaptırmadım ki be betüşüm :)

yaptırırsamda sırtıma erkek melek yaptırırırm filan :D

betus dedi ki...

Ben dövme için demedim :) Delikler için dedim canımcım.Aslında erkek melek de iyi fikirmiş...Ben onun dişisini yaptırabilirim aslında geçici falan.Aaa harbiden havam değişir du bakim ben ona.

Nakhar dedi ki...

anladım şeker...
ama geçici bulaşır çamaşırlarına...
sırt dekolteli kıyafetler giyeceksen o başka tabii :D

asliberry dedi ki...

Nakhar sonra o delikler kapanıyor mu peki? Kapanıyorsa kulaktakiler neden kapanmıyor acaba? Yapıları farklı olduğundan mı ki?

Kalıcı dövme yaptırma ayol, Mehmet geçici dövme satıyor, sen ver adresini ben sana bir dünya göndereyim, her gün ruh haline göre değiştire değiştire yapıştırırsın. Kalitesiz değil, hemen çıkmıyor. (Cilt yapın nasıl? Çabuk terliyorsan garanti veremem tabii.)

Ben bir ara kekilli dövmesi yapacam diye tutturduydum (Sibel Kekilli'nin kuyruksokumundakinden yani) Ama tabii zebella gibi bir popoda Kekillideki gibi hoş olmayacağından vazgeçtim. Hamileyken göbüşüme erkek melek dövmesi yapmıştım. Çok şeker olmuştu.

Senin göz ve kaş çizgin çok güzel, gözünün bitiminden yapışabilecek dövmeler var, çok hoş durur.

Nakhar dedi ki...

asliberry'cim, Yaman'ın yaman annesi;
yerlere yattık yine sayende... ne tabirler ne tabirler... :)

evet canım kapanıyorlar... yüz kaslarını deldiğin için kapanıyor kapandığı yerde de gamze oluyo :)

kulak konusunu bende merak ediyorum açıkçası, afrikada hortum gibi koca çember şeklinde açıyorlar yaaa... bit kadar delik kapanmıyorsa o hiç kapanmaz herhalde :)

dövme konusuna gelince; evden taşındım eşyalarım halamda bi ev bulur bulmaz adresimi veririm :)ama çok terliyorum yazın... bende kışın yaparım artık :)

ESTHER dedi ki...

lazerli tedavi çok pahalı.. ama emin ol kesinlikle sıkılmıyorsun.. benim gibi saç engi, küpe, piercing vs herşeyden sıkılan bir insan bile dövmelerinden sıkılmadı sen hiç sıkılmazsın :)) sanki vücudunda gurur duyduğun bir parça gibi oluyor inan :D ve sende yaptırmalısın.. harika bir duygu

Nakhar dedi ki...

öyle bi gaz veryorsun ki beni baştan çıkartıcaksın gidip yaptırıcam... :)

ya enseme karakedi yaptırırım bu gaykedinin sitesindeki olur... ya da sırtıma kocaman erkek melek...

kararsızım :)

Adsız dedi ki...

Selam, kulak delikleri neden kapanmıyor da yüzdekiler kapanıyor ben de anlamıyorum. Çok sevdigim bir piercingim vardi kasimda. Hamileligimin son ayinda bir gece bir fenalik geldi, yuzuk, kupe, piercing ne varsa cikardim. (aktivya hareketi o zamanlar yok tabii. züüp diye karından balonu çıkaramıyorduk). ertesi gun cok uzuldum cok agladim. Hamileyken hatunlarin duygulari biraz (!) degisken oluyor ya.
Neyse, sonucta bir daha deldiremedim kasimi. Ama dövme bece iyi bir şey. Özellikle de insanın sevgilisinin adını bedeninde taşıması bence hoş bir fikir. benim sevgilim omzumda geziyor mesela.
:-)

Nakhar dedi ki...

bende duşta life takılınca çıkarmak durumunda kalmıştım.. sonra tekrar yerine koyamadım acıdı bıraktım... dudağımı deldikten sonradan onlarda bizimkiler görmesin diye tersten takıyordum eve gelince uyurken birini yuttum... belki çıkmıştır bilmiyorum :)

dövme konusunda hemfikir oldum... gaykedi yazısındaki kediyi dövme olarak yaptıracağım ama siyah olacak :) yaptırınca kolumun ya da ensemin resmimi koyarım buraya... şu an kolum mu omzum mu karar veremedim de... :)

AllColors dedi ki...

Merak ettim...Hemde çok...Yazıların hepsini okudum,gerçi henüz 16 yaşındayım ama...
Bunca şeyde ailenin tepkisi ne oldu??? Sanırım benimkiler beni öldürür... Gitar çalmama bile sanatist oldum gözüyle bakıyorlar... Birde şu intihar girişimlerin...İlaç değilde...Bileğini kesmeyi falan denedin mi hiç ve acıyomu???

AllColors dedi ki...

Merak ettim...Hemde çok...Yazıların hepsini okudum,gerçi henüz 16 yaşındayım ama...
Bunca şeyde ailenin tepkisi ne oldu??? Sanırım benimkiler beni öldürür... Gitar çalmama bile sanatist oldum gözüyle bakıyorlar... Birde şu intihar girişimlerin...İlaç değilde...Bileğini kesmeyi falan denedin mi hiç ve acıyomu???

Nakhar dedi ki...

allcolors;

tepki gostermediler diyemem, fazlasiyla tepki gordum ailemde bu tarz seyler yuzunden ama onlara alismalari icin zaman tanidim ve cokca sabrettim simdi kendi evimde kendi istedigim sekilde yasayabiliyorum, 16 yas hersey icin cok erken okula ve egitimine yogunlasmani tavsiye ederim gercekten eger gucun yoksa en azindan ailenin suyuna gitmende fayda var univ. Gittiginde ya da kendi evin oldugunda onlardan kurtulmak yerine onlari ozledigini farkedeceksin emin ol :)

Gelelim intihar girisimlerime, bu konuda sana hicbir sey soyleyemem bu is ozendirmeye girer

Bence yasamak icin sebepler bulmalisin, olmek kolaydir ama deneme bile bana nakhars@gmail.com'dan ulasabilirsin canin her sıkıldıgında hic cekinmeden yazabilirsin canim