09 Ekim 2007




AYRIL DA GEL ELVAN!

Bu kıza çok acıyorum geçen hafta bilmem ne şampiyonasında sen kalk sana ait olan şampiyona rekorunu kır… Büyük rekor yine senin yine senin… Yalnız mümkünse koşuyu kazandıktan sonra kameralara çıkma ya da kafana poşet geçirsinler senin…

Etiyopyalı (ya da benim sürekli karıştırarak dalga konusu olduğum ÜTOPYA) milli Türk atleti (fanila değil) bitter çikolata Elvan’a birileri acilen yemek versin nedir o öyle Allah aşkına yaa koşan iskeletor… Acilen Süreyya Ayhan’ın piyasaya dönmesi lazım… Ne rekor kırması önemli benim için Elvan’ın ne de başka bir şeyi… Bende az buçuk hazımsızlık yaratıyor çünkü kendisi…

Diğer atletlere bakıyorum, ağızları burunları kasları kiloları yerinde… Eee zekası kıt mı bizimkilerin? Eskiden çizgi filmlerde koşan atlar vardı önündeki oltaya takılı buğdaya ulaşmak için… Elvan’ı nedense bu atlara benzetiyorum… Sanki antrenörler çıkıp “Hızlı koşarsan sana yemek veririm” diye kandırıyorlar kızcağızı…

Evlan Abeylegesse bana göre bir sporcudan çok;
1- Ölüm orucuna girmiş bir mahkumu
2- Yiyip-Kusma hastalığına yakalanmış birini andırıyor…haksız mıyım?

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben şu aralar, bir kilo problemi yaşadığım için, zayıf insanlar sinirime dokunuyor. ( Bknz. Diagonel'in tatil resimleri:) )

Hatta dün Gaykedi'nin bahçedeki resmine bakarken, "Vay be dedim Gaykedi bile benden zayıf":) Sonra bir içses "Karnını içine çekmiş diyerek" beni teselli etti:)

Elvan'a gelince o bambaşka "yükte hafif pahada ağır" kadınlardan.

Adsız dedi ki...

sevgili levent


inan yazıf olmak benimde sinirime dokunuyor ben söyle 80 kg olduğum günü görsemmm

ama nerdeee
ya valla varsa bir tarifi verin nolun



yengiştem nahkarım yorum köşeni zaptettim kusura bakma gel hadi bak bayramda geldi
öpmek için mazeretimde var,
:D

inte dedi ki...

Mimledim seni Nakharcım:)

Adsız dedi ki...

:)) hiç bu açıdan düşünmemiştim heheheheh nakhar ama bi anda yazını okuyunca aynı izlenimi oluşturdu neden bilmem ama :))))))

ESTHER dedi ki...

bana da elvan abeylegesse der bazı arkadaşlarım :) hmm sanırım arkadaşlığımı yeniden gözden geçireceğim onlarla :D

RinTinTin dedi ki...

yazık ya çok masum duruyor öyle demeyin kızcağıza :(

Nakhar dedi ki...

@le vent;
son bir iki ay içinde 7 kilo verdim... yediklerime hiç dikkat etmedim kilo alırmıyım diye... sadece aaa kilo veriyorum dedim kendime ve bir baktım gerçekten kilo vermişim... psikolojik bir şey yani :)

Nakhar dedi ki...

@isimsiz;
nedeni birşeyleri gözünüze sokmak :) aynı bir reklam gibi düşünürsek hergün alışveriş yaptığımız markette görmediğimiz ürünleri tv reklamları sayesinde merak ederiz bu da buna benziyor biraz :)

Nakhar dedi ki...

@ester;
ee son zamanlarda verdiğin kiloları ve bir deri bir kemik kaldığını düşünürsek haksız sayılmazlar ama bir farkınız var o da zayıflık sana yakışıyor... :)

Nakhar dedi ki...

@rin tin tin;
yaw masumluğuna masum da o kadar da çelimsiz gözükmez ki insan nihayetinde sporcusun sağlıklı görünmen gerekiyor... böyle bir veba hastası gibi gözüküyor allah muhafaza :)

Adsız dedi ki...

ya o isimsiz benim dilda:) şimdi fark ettim geç oldu biraz heheheh