27 Nisan 2008





GÖZLERİMİ DE AL


Kıskançlık, histeri krizleri, intihara teşebbüs vee 7 adet GOYA ödülü (ispanyol sinemasının oscar'ı) almış mükemmel bir filmdi TV 8 sağolsun...

Filmi izlerken kıskanç koca'nın karısına dünyayı nasıl zindan ettiğine şahit olup, daha önceki ben'le yüzyüze geldim, kedi'me dönüp, hangisine hak vereceğimi şaşırdım dedim gülüştük beraber... Ama gerçekten dayanılmazmışım yani... :) 






Tanrı, bir daha o günleri kedime yaşatmasın... tabii ben'de öyle olmayayım :) arada bir özleyip esprisine gözlerimi pörtletiyorum (annem bana hep gözlerini pörtletme derdi küçüklüğümden beri) ama kedi'm de az değil canım... Nasıl da duymamazlıktan geliyor kavga çıkaracağımı anlayıp... :) 

Şimdi gülüyorum ama, o zamanlarda cevap versene, duydun dediğimi, diye kendimden geçerim, filmde olup da bende olmayan tek şey dayak atma durumuydu... yoksa kafamda kurup kurup, bu yüzden mi yoksa diye çemkirişlerim hep aynıydı...

ama blogumun son halinden de anlaşılacağı üzere artık sakinim :) yerseniz... :)
NaKHaR


28 yorum:

arzın merkezine yolculuk dedi ki...

Ohh yaw, bir aydınlık gelmiş bloga, sanki bir silkinme, üstündeki ağırlıklaran kurtulmanın hafifliğiyle,bir rahatlık gelmiş bloğa. Walla ben çok sevdim. Süperr...!!
Galiba artık daha güncel bir blog alacak gibi kokular geliyor insanın burnuna...:))

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

İlişkinizde geride kalmış o günler,ne kadar şanlısın ki kediciğin yanında olmuş ve sende yaptıklarını kabul edip dile getirebilecek kadar çok seviyorsun O'nu.Hep mutlu olun,aynı şehirde olmanın keyfini sürün.Sevgilim ve ben 3 aydır görüşemiyoruz,üstelik 2 yıl boyunca hep bir aradayken.
Bu arda herşey dozunda iyi hiç kıskançlık olmadan da olmuyor,insan arıyor sanki biraz kıskanılmayı ;)

Nakhar dedi ki...

@arzın...

evet burnuna gelen koku yanlış değil bir sürü yemek yaptım ve şimdi servis için hazırım... blog içinde gelişen aydınlanma rahatlama tamamen senin de dediğin gibi ruhuma gelen adınlanma ile doğru orantılı meğer siyah (ne kadar da çok sevsem de) bunaltıyormuş içimi...

artık byle devam edeceğim...

kedi'nin logosu beyaz fonda güzel dursa o da yapacaktı ama olmadı belki ileride olur... beraber ying yang gibi olduk kedi'nin yorumuyla :)

Nakhar dedi ki...

@ebru

dediğin gibi yanımda olduğu için çok şanslıyım... aslında bir şekilde bana yapılmış davranışları sergiledim farkına varmadan, hem onu hem kendimi çok yordum... geçti gitti kedim bir nakış gibi işledi paramparça ruhumu birbirine ekledi parçalarını.. bende şu an gördüğünüz ben oldum işte bu yüzden ve yüzlerce nedenden ötürü onu çok seviyorum... :))

Adsız dedi ki...

Kıskançlık diğer insani duygular gibi bir durum ama abartmadan dozunda yapılmalı.Seven sevdiğini kıskanır diye meşhur bir söz vardır ben bu sözü severim kısknaçlık tadında olduğunda.Hem biliyo musun hayvanlar bile dişilerini kıskanıyor bir hayvan dışında yanılmıyorsam eğer (o da domuzmuş)...

Nakhar dedi ki...

yani yorum çok güzel geliyor geliyor geliyor güüümmmmm!!!! duvara tosluyor... şükürler olsun ki domuz olamayacak kadar kıskanıyorum sevgilimi... :D

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

Nakhar alakasız ama merak duygum kabardı bir an Nakhar'ın bir anlamı var mı?Bu gerçek ismin öyle değil mi?

mahallenin delisi dedi ki...

ah benim filmi sonuna kadar izlemeyi bile içim kaldırmadı doğrusu... kaldı ki öyle bir hayat yaşıyor/yaşatıyor olmak. evlerden ırak!

hem "yeriz" canım niye yemeyelim, sen yediysen biz de yeriz =P

ayci dedi ki...

...beyaz???

bembeyaz?

asil ben saskinim, nasil olduda beyaz oldu? :)

güzel olmus...evinin isiklarini yaktin demek sonunda ;)

Adsız dedi ki...

Sevgili Nakhar kızdın mı yorumuma ben genel anlamda yazdım kasıt yok.Yanlış anlaşıldıysam üzgünüm seni incitmek istememiştim:(

Adsız dedi ki...

bir ara ben de böyleydim nakhar..sırf bu kıskançlıklarım yüzünden kaybettim sevgilimi:)(herkes kedi kadar anlayışlı olamıyor )
neyse sonra çıkardım içimdeki canavarı,bu sefer de çok vurdumduymaz oldum canım:))

Adsız dedi ki...

içiçe diil mi hepsi? uç.. aşk denen de o uçlarda gidip gelmek.. sarkaç gibi bi o tarafa sarkmak bi bu tarafa..
ama iyidir..

7.oda dedi ki...

sinirlerini aldırdın diyebilir miyiz bir nevi??

Nakhar dedi ki...

@ebru nakhar ibranice nakhal kelimesinden türemiş bir isim anlamı nehir demek... (ikinci sorunun cevabı içinde)

Nakhar dedi ki...

@mahallenin delisi

valla biz kedimle izledik ben gene salya sümük.. arada dediğim gibi kendimi gördüm bir an eski beni :)

Nakhar dedi ki...

@ayci

evet çok saklanmışım karanlığa azıcık dedim perdeleri açayım içeri ışık girsin... vızıltını özlemişim bende :)

Nakhar dedi ki...

@filiz arıcan

yok canım niye alınayım allasen :) alınsam güler miyim... sadece bir an direk blog ismi gözükmediğinden okeylemeden önce sandım ki eski blok sapıkları yorum yapmış ama dedim bu filiz du bakayım haaaa dedim sonuna gülücük koydum alındığımı düşünme diye demek ki etkili olamamışım.... :) blog dostları arasında öyle alınganlık olmaz :)

Nakhar dedi ki...

@zoitsa

o kadar vurdumduymaz değilim arada kırmızı kart gösterdiğim oluyor :) ama artık tüm kartlarım beyaz yani mutluluk :D

kıskançlık karşı tarafı ve ilişkiyi bitirmekten çok insanın içini çürütüyor... :)

Nakhar dedi ki...

@elif tepe

evet hepsi içiçe ama uç olmamalı hiçbir zaman bu arada hala aklımda bana en sonunda kediyle bi çocuk evlatlık alacağım çocuklu aile toplantılarına katılabilmek için :)

Nakhar dedi ki...

@7. oda

evet kesinlikle sinir yok... biraz acıdı ama deydi... :)

Adsız dedi ki...

bizde yedik gitti ozaman :P

teyzenteyfik dedi ki...

Ben yine de Kedi`nin hep tetikte olmasini öneririm. Sana güven olmaz:)
Cok sevgiler.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

sağol Nakhar :) ismin kulağa gerçekten hoş geliyor.

Nakhar dedi ki...

@kayınörümcem diagonel

evet bence de çoktan yediniz :) hatta ben bile yedim.. :P

Nakhar dedi ki...

@teyzenteyfik

bak şimdi nifak sokuyorsun hiç yakışıyor mu :) ne güzel kendimi bile kandırıyordum... :P

güven konusunda şüphen olmasın... :)

Nakhar dedi ki...

@ebru

teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

gaykedi ile sana sağlık ve mutluluk diliyorum:) birbirinize olan sevginiz bu ülkede iki erkeğin birbirini gerçekten sevebileceğine, sevgili olabileceklerine dair umutlandırdı beni..darısı başımıza:)
not: bu arada ben de bir blog açmayı düşünüyorum, gaykedinin ve senin kullandığın fotoğraflar tek kelimeyle mükemmel, acaba bunları nereden buluyorsunuz ve telif hakkı gibi problemler çıkabiliyor mu?

Nakhar dedi ki...

@isimsiz;

çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için... darısı herkesin başına diyelim :)

ben genelde bildik yerlerden alıyorum da, .çoğunlukla sevgili kedimin arşivinden alıyorum... deli gibi fotoğraf sitelerinde dolaşıyor mesela... telif hakkı konusunda da herhangi bir problem çıkmıyor çünkü paylaşım sitelerinin bizim baktığımız bölümlerinde genelde yapan kişinin ismi ünvanı yer almıyor... çok nadiren de olsa böyle bir durumda fotoğrafın bulundurğu yazının altına not düşüyoruz tabii ki :)