05 Mayıs 2007

BİR EŞCİNSEL'İN TABULARI
Gay olmanın bir çok tabuyu yıkmayı da peşinden sürüklediğinin farkındayım... Ama bir gay, nihayetinde bir insandır... Ve her insanın bir takım tabuları olduğu gibi, onlarında bazı tabuları olması gerektiğine inanıyorum...
Örneğin benim bir çok tabuya sahip olmam da, bana bu düşünce hakkında biraz olsun haklılık payı veriyor ne dersiniz?



TABULARIM
- Eşcinsel bir ilişki bile olsa tek eşli olmak...
(Bir diğer olasılığı bile düşünmek istemiyorum, insan kirlenir, bazı kirlerde öyle yıkanmakla gitmez, bu yüzden çok eşliliğe karşıyım..)
- Sevgilim olsa da olmasa da hibir pornografik fotoğraf, resim, film izlemekten haz etmiyorum..
(Bana göre yanlış, mide bulandırıcı, ve partnerine olan saygısızlık olarak nitelendiriyorum... Örneğin ben yan odada uyurken diğer odada izlediği filmden etkilenip mastürbasyon yapan bir partnerden kim haz eder..)



- Toplumda önyargısına sıkça rastladığımız bir eşcinsel kadın gibi olmalı baskısı...
(Bu ne diyet ne lahana turşusu! Sırf bu yüzden feminiteye ayak uyduran yüzlerce kişiyle karşılaşıyorum dışarıda... Bir erkeğin erkekten hoşlanması gibi bir şeye ne gerek var o halde? Bir erkk olup erkekten hoşlanıyorum, ya da ben eşcinselim demek için ciddi anlamda partnerin dıştan bakıldığında erkek gibi görünmesi gerekir bana göre... içi de kimseyi ilgilendirmez...)

- Herhangi bir dişiye ilgi duymamak
(Gayet tabi hoşlanılabilir, benim arkadaşlarımın büyük çoğunluğunu dişiler oluşturuyor... Ama onlara bakıp beynimin bir köşesinde yatak fantezisi kuramam bu çok saçma olur bana göre!)

12 yorum:

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

sormazsam çat diye orta yerimden çatlayacağım :)

benim 6.his yine manyaklık düzeyine ulaştı ve nedense aşağıdaki yazıdaki resmin (elemterefiş kemgözlere şiş yazısındaki ikinci foto)fotoğraf çok güzel ve başarılı. hatta profesyonel ellerden çıktığına eminim, normal biri netten alınmış olduğunu düşünür geçer dimi :) yooookk! sen olduğunu düşünüyorum . daha doğrusu düşünüyorum değil, nedense yazıyı okuduğumdan beri o senin resminmiş gibi hissettim :)


yazıyla tamamen alakasız olan bu konu hakkında beni aydınlatırsan sevinirim :P :)

Nakhar dedi ki...

1- benim gözlerim ne mavi ne de yeşil bildim bileli khverengi :)

2- ben 25 26 sına yaklaşan biriyim fotoğraftaki kişi nerdeyse 40 ında :)

3- profesyonel ellerden çıktığı doğru ama ben değilim buna emin olabilirsin illede beni merak ediyorsan yüzümün yarısı profilimde gözüküyor :)

6. hissin seni kandırmış...

acicikolata dedi ki...

film dedin de, cok yakindan tanidigim bir kiz ve erkek yaklasik 2 senedir evliler ve bir turlu beraber olamiyorlar. ama kiz odada uyurken bunu yan odada film izleyip asilirken yakalamis
:(
bu arada yazdiklarinin hepsine cok saygi duydum

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

:)
hayır, merak etmemle alakası yok sadece öyle hissettim :) ve yanlış anlayabileceğini düşündüğüm için de ilk aklıma geldiğinde sormadım.. ama işte, duramadım yine :) malum sanal ortamlarda insanlar birbirlerini tanımadığı için farklı anlayabilirdin..

resimdeki kişi hiç 40 yaşlarında gelmedi bana ya, şöyle 23-25 yaşlarında gibi gelmişti, demek ki neymiiiiş altıncı hissime fazla güvenmemem gerekiormuş :)

Adsız dedi ki...

nakhar ne yalan söyliyeyim bende ilk başta sensin zannettim çünki
aynı batteniyeden bende de var
:)

ikincisi tabu kelimesini kabul etmiyorum özellikle eşcinseller için kaldıki onlar başlıbaşına var sayılar sözde değer yargılarını ezip geçen aslında olmadıklarını gösteren kişiler
bilemiyorum tartışmaya açık bir mevzu nerden ne şekilde ele alacağına bağlı değişkenlik gösterebilir
bir ara mutlaka tartışılsın ...

teyzenteyfik dedi ki...

"- Eşcinsel bir ilişki bile olsa tek eşli olmak..."

Hemen, acil tarafindan su cümle icindeki `bile` kelimesinin silinmesini talep ediyorum.

Ne demek `bile`!?
Cok tatsiz ve eminim senin kastetmedigin bir anlam katiyor o kelime cümleye.

Sevgiler :)

Nakhar dedi ki...

diagonel'im kayıngörümcem benim bi ara tartışırız ok..

teyzem teyfik bile kelimesi oraya bilrek konuldu hani insanlar kendini insandan sayanlar amaan caanııım gay ilişki adı üstünde tek eşli olmsaz! diyenler varya işte o yüzden bırakın heteroseksüel ilişkiyi gay ilişki bile olsa tek eşli olmalı diyorum :) saygılar sevgiler hürmetler ederim efendim :)

Adsız dedi ki...

Yatan adamın senin olabileceğini bende düşündüm nedense...ama anlaşılan hepimiz yanılmışız.Yazdıklarına hiçbir yorum yapamayacam çünkü hiç fikir yürütemedim.Party'ye bekliyoruuuzz..bu arada!!

Talisman dedi ki...

Nakhar' ım, bence çok iyi düşünüyorsun.Tabunun olumlusu da böyle birşey olsa gerek. Seni destekliyorum bi de öpüyorum..

Nakhar dedi ki...

D.chic sanırım parti işi yatacak bizim yeni eve taşınacağım ben.. kahve içmeye davet ederim artık kusura bakmayın :( Gaykedi ne derse o! :)

Hem zaten bana benzeyenleri seçip çıkarıyorum fotoğraf olarak arada bir kendi fotoğrafımı da koyuyorum ama kimse ben olduğumu anlamıyo.. şu sıralar çok sıklaştı bu sorular :) Tanrı benden bir çift değil çifter çifter yaratmış herhalde :) ne de olsa yakısıklı bir kulum :)

Talismanım teşekkür ederim tüm desteklerinden ötürü mende öptüm :)

Adsız dedi ki...

Ciddi mi gelmiyonuz yaa AAAAA ama kandırırsın sen onu, bu gidişte iptal ederiz bizde...madem gelmiyonuz..

Nakhar dedi ki...

ben gidelim diyorum gaykedi istemiyor haklı nedenlerle... ye gizlilik filan takıntısı da yok (aramızda kalsın kaynanam gece geç saatlere kadar izin vermez akşam 6 gaykedi evdedir..) siz eğlenin canımm olur mu siz gelmiyorsunuz yapmıyoruz saçmalama... nonişinde morale ihtiyacı var zaten...