23 Ağustos 2007


NEGATİF HİSSİYAT !
Ayy bana fenalik geliyor, afakanlar birlik olmus üstüme üstüme geliyor... Vesairesine benzer hisse kapildigim her yerden arkama bakmadan, ayaklarim kiçima çarpa çarpa kaçmayi planlarim... Iste o anlardan bazilari..


Dedikodu;
Yapildigi ortamda tanidik varsa esprili bir dille "Dedikodu yapmayin" desem de milletin agzi torba degil... Yapanlari anlamakta zorlaniyorum desem yalan olur, zorlanmiyorum... Çevremiz de o kadar çok ki... :) bugün baskasini çekistiren yarin beni çekistirir neme lazim...
Olabildigince uzaklasmaya bakiyorum...




Din;
Sizi dinlemeden, sürekli Tanrinin gazabindan bahseden insanlara dayanamiyorum... Körü körüne baglanmisliklari yetmezmis gibi, sakiz çignemenizden tutun da gayet insani ve Tanri'nin size bahsettigi birtakim özelliklerden ötürü yanacaginizdan bahsetmekten keyif alirlar... Çok daralirsam "Kime anlatiyorsun" deyip ortamdan sivisirim...



Futbol;
Oldum olasi 22 kisinin bir topun pesinden kosmalarina anlam verememisimdir... Hadi onlar kosuyor da seyretmeye merakli, onunla da kalmayip birde günlük sohbetlerde konusulmasina aklim sirrim ermiyor... isi girgira vurdugumda "aaa siz futboldan mi bahsediyorsunuz bence tamamiyle escinselligi simgeleyen bir spor, güres haricinde erkeklerin yakin temas kurdugu baska bir oyun daha yok..." deyip hem muhabbetin içine ederim hem de muhabbeti yapanlari escinsellikle atfederim... Holiganlarin karsisinda denemeyin..


Politika;
Apolitik bir insanin yapacagi en son muhabbet konularindan biridir... Küresel isinmanin da etkisiyle olanlar karsisinda politikayla aramizdaki buzlar biraz olsun eridi... Tabii mecazi anlamda.. Eriyenler sadece buz daginin görünen kismi :) NaKHaR

11 yorum:

inte dedi ki...

Bütün bu konularda kendine eğlence çıkarabilirsin Nakhar:)Dedikodu yapılan ortamda bu faaliyeti gösteren kişileri eleştirdiğin anda olayın boyutu değişiveriyor bir anda.Mesela "aysel hanımın kızı kaçmış" diye bir cümle kuran fusün hanıma "dibi gelmiş sizin boyanızın.Hem bu kesimi değiştirmeyi düşünmüyor musunuz kuzum?" dediğinde hemen değişir konu.Hem de çok eğlenirsin karşındakinin surat ifadesini gördüğün anda:)Diğer daraldığın konularda da planlarım var ama çok uzayacak yorumum..Öper ve kaçarım:)

Nakhar dedi ki...

@inte;
yok şeker olmuyor o dediğin şey benim olmadığım yerde de yapılmasın yani hiç yapılmasın mümkünse sırf ben konuyu değiştirdim diye de değişmesin konu :)

ayrıca dip boyası muhabbeti bu kadınlara sökmez amaan boşver deyip devam ederler nihayetinde erkeğiz bizimle saç baş dialoguna girmezler yani :)...

Adsız dedi ki...

valla saç baş muhabbetine öyle bir giriyorlarkiii
geçen gün bilmem ne pazarından bir bluzlar aldım de bak ne oluyo
:D


tecrübeyle sabit....

pazar dolaşma için randevu isteyenler var be
öperim özlerim yengiştemi

вuяcynι dedi ki...

apolitik bi insanım ve bu halime bayılıorum:)

ve sanırım benım halime en uygun sporlardan biri futbol..bunu bi erkek sölemişti..galiba fazla hırs mı yapıorum ne:S

hehehe..

dedikoyu önce yapıp sona da sana bunları söledim lan kes ben haklıyım diorum..işlerine gelirse:):)

Nakhar dedi ki...

@kayınörümcem diagonel;
bunlar şehirli hatunlar değildi canım be köyde pazardan boyadan bahsedince ne diyor bu diye fransızca konuşuyormuşum gibi bön bön bakarlar sadece :)

Nakhar dedi ki...

@burcyni;
canım o dedikoduyu yaptıktan sonra bunları söylemen iki yüzlü olmadığını gösterir ama bir yandan da niye konuşuyordun madem söyleme cümlesini de beraberinde getirir... erkeklerin futbol sevdasını anlayamayan ben bir de kadınların tutkunu olmasını kaldırabilir miyim bilmiyorum :)

Adsız dedi ki...

bende bütün erkekler brileşince sürekli futbol konuşunca fenalık geçiriyorum "şunun gölünü gördün mü? yok şu takım şu transferi yapmış duydunmu?" süreklii konuşuyolar bidee tabiki politika eskiden bu konular konuşulmazdı annemlerin yıllarca hangi partiye oy verdiklerini bilmezdim şimdi ise iktidar partiyi savunanlarla aslaa muahbbet edemiyorum... o anda tartışmayım içimden bi canvar çıkmasını dileyim sadece susuyorum:)
biralaturkahuzun

Adsız dedi ki...

eğlenceli

Nakhar dedi ki...

@dilda

apolitik olmamak lazım aslında cunku bıçak gibi kestirip attığında birşeyleri kaybediyorsun manevi anlamda..politik olduğunda ise nabza göre şerbet yani :)


@oyunlar

eğlenceli bulamanıza sevindim :)

fendalinka dedi ki...

ben cok seweım ama yaa dedıkodu yapmayı.. :)) bnm gozumde dedıkoduyu hakeden ınsanlar vardır yanı olmalıda.. çekiştirmek zevkli bişi bnce.. yapmıorum yapmadım dıene d asla ınanmam.. dedıkodu çok genel bişi herkes bırılerı ıcın arkasından kötu bısı demıs yorumlamıstır.. en azından kırıldıgı noktalardan bahsetmıstır..

ay yapın bnce nakharı dınlemeyın :)) çok gusel stress atıyo.. bn benı sınır edenlerı çok pıs çekiştiririmmm oh rahatlarmm..

Nakhar dedi ki...

@fendalinka;
canım sen istediğin gibi dedikodunu yap ne karışırım ben :) ama arkamda saf tutan ve dedikodu karşıtı insanları safına çağırma yani :) öptüm seni...