27 Şubat 2009



EVLENDİR BENİ


Son zamanlarda canlı canlı, herkesin gözü önünde flört dönemi çok meşhur heteroseksüeller arasında... Görücü usulü artık aileler araya girmiyor camekanda görüyorsun beğeniyorsun, ben ahmete, mehmete, aysele kübraya talibim diyorsun hoopp anında tanıştırmalar, yakıştırmalar...

Annem içeriden can havliyle bağırıyor "nakharrr koşşş çabukk gell" feci ürkmüşüm yine bir yerine birşey oldu diye, "elimi bile yıkamadan lavabodan fırlıyorum" ekrana kitlenmiş "bak bak kuzenin evleniyor" oha artık!

Kuzenimi "su gibi" de gördüm... şimdi bu iyi birşey mi? kötü birşey mi?NaKHaR

25 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Bu tip programlara katılmayı -kusura bakma ama- rezillik olarak addeddiğimden, ne diyeyim Nakhar'ım, "skandal ailesi"nin bir başka macerası olarak algıladım yazdıklarını.

Gökyüzü dedi ki...

bende Yemekteyiz de görünce şaşırmıştım bizimkini ama sizinki çok feci :))))

rahat-sız hatun dedi ki...

Ay çok güldüm sevgili nakhar ya rezalet valla :D millet kafayı yemiş ya artık nasıl bi pikoloji içindeyseler oraya kadar gidebiliyolar.Ağlanacak halimize gülüyoruz oda ayrı tabi bu tür programlara saçma diyenler bile "ay dur 5 dakka bakıp gülelim" diyor sonra program bitene kadar izliyor.Yazık gittikçe batıyoruz.

ŞAHMARAN dedi ki...

:D
vallahi şu an gülüyorum.Kusura bakma ya.sinirden.sevgiler.

Nakhar dedi ki...

@Tanrıça;

Acikcasi cocugun ruh sagligini goz onunde bulundurursam, ve normal sartlarla evlenemeyecegini de hesaba katarsam, evlenecegi kadinin da baskin karakterli biri oldugunu gordugumden iyi bir evlilik olacagini var sayiyorum, geriye kalan hersey rezalet zaten, televizyon programina evlilik icin cikmasi vs rezalet diyebilirim...

Postun sonun da o yuzden ikilemde kaldim iyi mi kotu mu simdi diye :)

Nakhar dedi ki...

@gökyüzü;

5. Haftadan sonra miydi once mi? Zira 5. Haftasindan sonra ozellikle kavga edin diye emretmis programin yapimcilari :)

Nakhar dedi ki...

@rahatsiz hatun;

Evet kulturel cokuntu yasiyor toplum, hic tanimadiklari insanlara telefon acip ben sana talibim, ya da programa katilip benimle tanismak isteyenleri bekliyorum diyenlerle dolu ortalik..

Sadece tv programlari da degil ustelik, hic tanimadigimiz insanlara mail atabiliyoruz kimi zaman ve ozel yasamlarinda olmak icin cok komik cabalar icine de girebiliyoruz... Yasadigimiz oluyor bu tur absürd seyleri, ama tanrica ya da verdigim cevapta da hangisinin daha rezalet bir durum oldugunu çözümleyemiyorum :)

Nakhar dedi ki...

@şahmaran;

Gülmek iyidir bosver, :) bende ilk gordugumde sinirlerim bozulmustu bir anda :)

rahat-sız hatun dedi ki...

Sevgili nakhar mail konusunda vermek istediğin mesajı aldım sanırım :)

Nakhar dedi ki...

@rahatsiz hatun;

Sevindim o halde..

Boskafa dedi ki...

O tür pogramları 21.yy Türkiye Sirki olarak adlandırıyorum ve onlara bakıp tanrının bahşeddiği kişiliğime şükrediyorum...yAnlış anlaşılmasın orta halli biriyim ama kendimden düşükleri görüncede anlarım:)

Muzlu Turta dedi ki...

ben de yakında o programlara çıkıp şişman bi erkek arıyıyorum dicem :p

hahayy :)

Nakhar dedi ki...

@xeno;

Orasi benim icinde gecerli orta halli biriyim kendimden dusukleri goruncede anlarim guzel bir tespit :)

Ama bu dusukluk beyin dusuklugu diye not duselim anlamayanlar olabilir :)

Nakhar dedi ki...

@muzlu turta;

Reklamlarr reklamlara giriyoruz efendim deyip "toplumun ahlakini bozuyorsunuz..." diye cemkiriverirler hemen reklam arasinda kimse gormeden de sepetlenirsin alimallah sakin :))

Kendine Gel Kendine♥ dedi ki...

Yakında bende kuzenlerimi orda görürsem şaşırmam hepiciği evde kaldılar. x))

Kuzenin talibini beğendimi evlencekler mi peki? :P

Nakhar dedi ki...

@asosyetik;

Talip olan bizim kuzen, kiz begenmis oglumuzu, amcamlar gitmis istemisler vs vs vs birkac hafta icinde tv de dugun yapacaklarmis iste :)

ESTHER dedi ki...

benim bi kuzen de "ben evleniyorum" a katılmıştı.. evlenememişti :) ne garip yahu, bu kadar mı düştünüz demek istiyorum da büyük konuşmamak lazım, asırlardır yalnızım bakarsın bende katılırım kafayı yiyip

cimcime dedi ki...

bizimkilerde yakında beni görecekler evlenme programlarından birinde ama ben semra hanımınkine katılırım her halde bilemiyorum:D
şaka bir yana günah yüklenen adam.Bu programların cılkı çıktı.Yakında imam nikahınıda canlı canlı yaparlar:D

Nakhar dedi ki...

@ester;

O programi hatirlamiyorum, gelinlerle damatlari bir eve soktuklari yarismalardan biri miydi acep? :))

Sekerim senin o programlardan eş bulabilme potansiyelin yok, disarda o potansiyel daha fazla senin icin, dul ve cocuklu biriyle evlenmek istemiyorsan tabii :)

Nakhar dedi ki...

@cimcime;

Olabilir tabii kulturumuzden kopmadik diyebilmek icin yapabilirler o sacmaligi da, ama senin evlenmene daha var önden abinle enisten evlenecek daha bu da turkiye de bi 5 - 10 yil surecegi icin sen evde kaldin :)

Damlo dedi ki...

hadi ya ben anneannemle her gün izlemek zorunda kalıorum onun tabiriyle evlendirme programını. kesin tanıodur kuzenini :)

ESTHER dedi ki...

aynen öyle canım.. eve kapatılmışlardı gelinler ve damatlar... gelinlerden biri de bizim büyük dayının kızıydı :D

bilemiyorum valla ya amaaan bende anlamıyorum bu gönül meselelerinden, izdivaçlardan fln karmaşık konular

Nakhar dedi ki...

@egrelti otu;

Kesin taniyordur emin ol, ama isim veremeyecegim tatlim :)

Nakhar dedi ki...

@ester;
Kesin esini o yarismadan bulamamistir :) zaten %90'i kalp kiriklarina bir yenisini daha ekleyerek ayriliyor o programlardan :s

Noni dedi ki...

Canım en son yazdıklarına yorum bırakılmıyor galiba...üzülme lütfen, keşke böyle olmasaydı ama herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum ben, belki devam etseydiniz daha da kötü olacaktı ve çok daha fazla üzülecektiniz, inşallah ilerde çok daha mutlu olursunuz ikinizde...
bende erkek arkadaşımdan ayrıldım, 1 aydır görmüyorum kendisini, dışardan söylenen lafların pek bir faydası olmuyor biliyorum ama yine de iyi olmanı istiyorum...