08 Eylül 2007


30'A 4 KALA

Bu gece 1 Eylül saat 2:00 sularında ömrümün çeyrek asrını geride bırakacağım... Ne var ne yok diye ardıma baktığımda, edinimlerim çok kazanım adına birşey yok... Çeyrek asır dile kolay, Başak Tutan Bakire'nin bir evladıyım... Bunun yanı sıra ruhumda iflah olmaz çocuk hala 15-16 yaşında... hala koca adam oldun diyen anneme inanamıyorum ben... 30'a 4 basamağım kaldı... Bu yıldan çok şey bekliyorum... Hadi hayırlısı... NaKHaR

50 yorum:

tearsofphallus dedi ki...

mutluluklar seninle,
elem yok olsun...
:)

betus dedi ki...

ruhundaki çocuğa boncuktan kuş yaptım konar pencerene :) nakharım mutlu sağlıklı neşeli yıllar...çok seviyoruz biz seni :)

Zamandan Sızan dedi ki...

BEKLEDİĞİN NE VARSA ARDINA TAKILINSIN..YAŞAMININ EN İYİ YILI OLSUN..

gaykedi dedi ki...

canım sevgilim benim, iyiki tanrı gönderdi seni yeryüzüne ve benim kollarıma, ben seni çok seviyorum ama :)

Nakhar dedi ki...

@denize;
ilhan irem'i sevmesem de onunla bildiğimiz şarkılar kimi zaman böyle içten bir dilek haline gelebiliyor... teşekkür ederim umutla bekliyoruz daha fazla mutluluk için... insanoğlu ne kadar aç! :)

Nakhar dedi ki...

@betüş;
canım o yaptığın boncuktan kuşlar yağmur damlası olup pencereme geldiler bu gece biraz ürksemde eylül çocuğuyum ya alışığım...

sevgilerimiz karşılıklı dna sarmalı gibi... :)

Nakhar dedi ki...

@kıymet;
Beklediğim ne varsa takılacak ardıma sayende ve bir düğün arabası nasıl konserve kutularını takıp yol alırsa ruhumun ışığı öyle yürüyeceğiz birlikte... demek bir yaş yaşlanmam gerekiyormuş benimde mutluluğa erişebilmem için diyeceğim :)

Nakhar dedi ki...

@sevgili sevgilim gaykedi;
bu sabah bekledim öperek uyandırmanı... ama insan her zaman kafasında canlandırdığı şekilde olmuyor bir çok şey... blogu okuyup hatırlasan da sadece bu günlük hayatın telaşına kapılıp uuttuğunu biliyorum... seni seviyorum... :)

Ezgi dedi ki...

Mutlu mutlu yaşlan be morukcum. Mutlu bir yeni yaş geçirmeni dilerim.

Nakhar dedi ki...

@ezgicim;
moruk olacak yaşta değilim çok şükür ama bakarsın o yaşa da gelebilirim ki çok zor başımda bu yaramaz kedi oldukça ben veremden giderim artık :) dediğin gibi mutlu bir yıl için bir çok fedekarlığımı geri almam lazım... kendime zaman ayırmam lazım filan :)

Banu dedi ki...

nakharcım, yeni yaşın beklentilerini karşılar umarım. Nice senelere...

Nakhar dedi ki...

@sahafcım;
benimde tek dileim bu ama o beklentlerin karşılanması için öncelikle okulu bitirsem iyi ederim... :) tabii bu yaşıma kadar bir okuldan mezun olup diğerine başlamak olan takıntıma bir son verebilirsem eğer... :)

Adsız dedi ki...

mutllu yıllar seninle ve sevdiklerinle olsun

arzın merkezine yolculuk dedi ki...

super bi rakama gelmişsin. Bence insan en güzel şeyleri bu bu yaşta istiyor ve başarıyor. Mutlu yıllar.
Şu gitmemek kalmak meselesi de: keşke dediğin gibi sakin biri olsam da olduğum yerde bana verilenlerle yetinebilsem. Ya da ne biliiim işte sabredebilsem.Boğuluyorummmmmmmmmmmm....
Ben de keşke şimdi senin şu rakamda olabilseydim. O zaman daha cesur oluyor insan, her şeyi yapmayı hak görüyor kendisine. Ama kıçımı da yırtsam duruyorum işte durduğum yerde.pöhh!!! Niyseee mutlu yıllar sana buzlucam'dan.

joone dedi ki...

30'da da pek bir şey olmayacağının garantisini verebilirim çok rahat..:) hayır an itibarıyle içindeyim de ordan biliyorum.. :)

Nakhar dedi ki...

@kayıngörümcem diagonel;
sağol şeker çok iyi bir dilek olmuş tanımayanlar neredeyse destan yazarken siz bi cümle yazıp tamam demişsiniz ayıp vallahi :)

Nakhar dedi ki...

@buzlucam;
valla yaşımdan ötürü benim yaşıma geri dönün ama benim yaşadıklarımı yaşamayın bari yoksa bu yaş bile sizi çok yorgun hissettirebilir... ee artık geçmiş olsun size de... adım boşuna buzlu cam değil diyorsun gibi geldi... buzlu camın ardından izliyorum dünyayı silik görüntüler... seçemiyorum diyorsun bir nevi.. herşey geçer hayat kalır geride... birazcık daha pozitive etmek lazım hayatı... ha gayret... milletin bana pozitif enerji ermesi gerekirken ben size dağıtıyorum bol bol... içtim kafam biraz kıyak idare edin :)

Nakhar dedi ki...

@enteldantel;
çok sağol çok güzel moral veriyorsun insana... direkt kesip atmışsın otuzuna geldiğinde de hayıflanacaksın diye... bakalım daha 4 koca gibi görünen kısa sene var helebir geçsin ben kendimi biraz daha geliştireyim o zaman görüşürüz :) el mi yaan bey mi yaman.. az çok senin de yaptığın birşeyler vardır entel dantel diye boşuna isim almamışsındır değil mi?

vardır hamurunda bir entellikte ortaya çıkartabilmiş misindir merak ediyorum? :) sarhoşum kusura bakmayınız :)

joone dedi ki...

ah be canım benim her tarafım entel olsa ne yazar.. hahahahah.. yarasın:)

Nakhar dedi ki...

@enteldantel;
çok pardon yaa sarhoşluğun etkisiynen biraz iğneli konuşmuşum... öyle demek istemedim valla bak :)

joone dedi ki...

desen nolcak:) alınganlık yok bünyede.. hep yanlış anlamalar hep açıklamalarla geçiyor hayat.. salla gitsin..

Nakhar dedi ki...

@enteldantel; entelsin dantelsin ama vallahi süpermişsin :) salladım gitti :) ama blogunu sallayamadım heehhee :)

sherlotte holmes dedi ki...

mutlu yıllar nakharcım :)

La Coquette dedi ki...

nakharcım mutlu yıllar
neden 4 kala diyosun: ) ben 83lüyüm ve gayet 24 yasındayım dşiyorum sen de 25 de:)
mutlu ol mutlu kal
huzurunu kaybetme, sevgilini de

benden sana 41 mavi boncuk :)

Nakhar dedi ki...

@sherlotte holmes;
canım umarım mutlu bir yıla adım atmışımdır senin de dediğin gibi :)

Nakhar dedi ki...

la coquette;
canım 30 a 4 kaldı da o yüzden 25 bitti 26 dan gün aldım yaa :) 30 a gidiyorum diye bir üzüntüm yok sadece yaşıtlarıma baktığımda %90'ı evlenmiş, askerlik bilmem ne bilimum işleri halledip hayata atılmış bense önümde duran kapıdan çıkmaya çekiniorum yaımla ilgili tel problemim bu... :( ne yapayım akıl ver bari :)

Adsız dedi ki...

Bşraz geç kaldım sanırım. Ama güzel dilekler için hiçbir zaman geç değildir. İyiki doğdun Nakhar, sen doğmasaydın eşcinsel birlikteliklere olan inancımı kaybettiğim zamanlarda- güven tazelemek adına- baktığım bu günlükte olmayacaktı. Umarım hayatının bundan sonrası, sana ve Gaykedi'ye hakettiğiniz mutlulukları getirir.

Nakhar dedi ki...

@le vent;
olur mu be canım sen istediğin zaman yorum yapabilirsin... sana töleransımız sonsuz ama bir daha blog silip yenisini açmamak için söz vermen gerekiyor... çok sıkıldık yaa.. :(

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım o mutlulukları bir an önce yaşamaya başlarız... :) öptüm kalem tutan ve klavyeye dokunan ellerinden hocam :)

ayci dedi ki...

Sevgili ömrünün ceyrek asirini geride birakan Nakhar,
dilerim ki diger önünde olan ceyrek asirini DILEDIGIN ISTEDIGIN ARZU ETTIGIN gibi yasar ve bundan dolayi mutlu degil COOOOooooOOOOK mutlu olursun ;)

fendalinka dedi ki...

mutlu yıllar cicimm

Nakhar dedi ki...

@ayci;
çok teşekkür ederim canım... benim de tüm isteğim bu... allah söyletti galiba bi çeyrek asırlık ömrüm mü kaldı yoksa :)

bu arada sinek vızırtısının sesini duymak istiyorum artık dayanamıycam dedin kaldı... bir şeyler karala bari :)

Nakhar dedi ki...

@fendalinka;
canımcım çok teşekkür ederim... siz nerelerdesiniz yenileyin şu bogunuzu artık silcem gidecek karışmam valla :)

edi.ben dedi ki...

nice mutlu yaşlara Nakhar'cım...
seni çok seviyorummm...
(bu arada bana yaklaştın he yaş olaraktan :P 15-16 demişsin :P)

Nakhar dedi ki...

@edi.ben;
teşekkür ederim melek ruhlu bahtı kara şekerim :) doğru yaklaştım sana... sen de 18 olmalısın şu sıralar... :) belki iki yıl sonra hepten geçerim :)

Adsız dedi ki...

Her çabam sonrası mutluluk yerinde yeller esen duygulara boğulduğum şu dönemde "mutluluk" duygusunu unutmadan sana nice mutlu yıllar diliyorum Nakhar'cım.. =)

Nakhar dedi ki...

@aslı;
çok teşekkürler canım ama mutluluk bir parça alınıp ömür boyunca damaktan tadı hiç gitmeyen bir pasta gibi.. kimisi için orman meyveli (ki bu benim) kimisi için çikolatalı, kimisi için sadece kremalı filan... vardır seninde tattığın mutluluklar ben onlara odaklan derim... milletçe yeternce negatifiz zati... biri daha gemesin çizginin öbür yanına :)

ayci dedi ki...

Hay, nakhar duygulandim...biliyormusun ben tatildeyim bunca süre...abarttim galiba...ama simdi yine döndüm :)

Vizirtilarim baslicak yine!

Nakhar dedi ki...

@ayci;
eh hadi bakalım görücez canım :)ne tatilmiş yaa pess :)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

yeni yaşın hayırlı olsun Nakharcım. Ben 4 günlük yas döneminden bugün çıkabildim geride bıraktım herşeyi. Her yaşım ban ayarı bir şey öğretti 30 a 8 ay kaldı... İçimde 17 18 yaşında bir genç kadın var ama o kadar akıllı ki... bu yaşanmışlıklarımla 17 18 yaşında olsaydım eğer daha da cesur daha dolu dolu yaşardım herşeyi.... Neyse artık önümüze bakalım geriye saplanıp kalmaya gerek yok... Şimdi gerçekten çok iyiyim. 30 yaşıma doğru ilerlerken bakalım artık nelerle karşılaşacağım... Senin elinde 30 a doğru pırıl pırıl 4 senen daha var. İyiki doğmuşsun. Yaşadığın hiçbirşeyden pişman olma yaşamak istediğin herşeyi dolu dolu yaşa asla keşke deme... Sevgilerimle... Kalbi kırık Pretty...

Nakhar dedi ki...

@pretty woman; eee bu da hayat denen şeyin cilvesi işte... o yaşanmışlıklar sana yaşlılık sıfatını olgunluk karizmasını kazandırıyor ne de olsa... 17- 18 yaşlarında ekmek elden su gölden olan hayat 30 a doğru sert darbeler indiriyor bizlere... ama buna rağmen pretty woman daki gibi her zaman bir şansımız oluyor ne dersin? :)

Talisman dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun bebeğiimm.. 30 yaşına gelince büyüyeceğini filan düşünüyorsan unut bu arada, 30 un bir numarası yok..
Öperim..

Nakhar dedi ki...

@talisman diyette;
canım çok teşekkürler.. biliyorum 30 un bir numarası yok... bir iş kurmam lazım artık olmuyor burslarla hayat geçmiyor :) okurken birşeyler yaptım yaptım sonrası yoksa çok zor.. :) sadece bir küçük ütopya 30 benim için eskiden 20 ütopyaydı geçeli 6 yıl oluyor :)

bliyaal dedi ki...

İnternete yeniden bağlanma işini ancak halledebildim ve gelebildim.

Sana mutlu yıllar Nakhar.

Biz 26’yı geçeli bayağı oldu, bir zamanlar 20’ler yaşlı görünürdü halbuki.

Nakhar dedi ki...

bliyaal;
bugün baktığımda haftalarını doldurmuş yazın duruyordu hala... çok teşekkür ederim şeker... 30 a da geliyorum yavaş yavaş ama siz de büyüyorsunuz biliyorum... ne yapalım annemiz bi beş on yıl geç doğurmuş bizi :)

Adsız dedi ki...

geçmiş doğum günün yeniden kutlu olsun sevgili nakhar :)

en güzel yaş 28... neden diye sorma... azıcık daha sabret o yaşa geldiğinde anlayacaksın ne denli güzel bir dönem olduğunu. 30 yaş sendromuna dair bir yazı yazmıştım bloğumda :) kadında da erkektede benzeri bunalımlar var sanırım. erkek kardeşim 27 yaşında ve 30'a 3 kaldı diyerek dolanıyor ortalarda. garip bir endişe ve talaş gördüm gözlerinde... demek ki dedim herkes bu yaşta treni kaçırdım gibi hissediyormuş. sadece kadınlara özgü bir durum değilmiş...

yinede allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin ama değil mi? hayat, yaşamak herşeye rağmen güzel...

birde blogtan doğdun günü hatırlayan kediye azıcık bozuldum haberin olsun :) çiftler arasında hatırlanılması gereken özel günlere çok önem veririmde ben ondan böyle söylüyorum :)

Nakhar dedi ki...

@huysuz;
teşekkür ederim...
bakalım ben kendime 30 kotası koydum 30 a kadar oldu oldu olmadı salacağım kendimi... evet sağlıklı yaşamk lazım ama ne kadar sağlıklıyım bilmiyorum bir chek up tan geçmem lazım neyi ne zaman nasıl yapacağıma ondan sonra karar vermeli... tabi bunun yanıda hayatımı en fazla olumsuz yönde etkileyen sigarayı bırakmakla başlamalıyım vs vs vs...

o güne kadar aklındaydı ama geç yatıp erken kalkınca bir an unutmuş tarihi pek önemsemedim... şimdiye kadar en güvendiklerinm bile hatırlamazken onu yargılayamam yani... yargılamaya kalksam annemden başlamam lazım :)

•°o İbrahim ve Ecem o°• dedi ki...

Yuzun her zaman gulsun, uzun oldugu kadar guzel ve keyifli bir hayat diliyorum...

Iyi ki dogdun, dunyada parmakla secilir kadar senin gibi insanlar var...

Nice yillara...

Nakhar dedi ki...

@ibrahim ve ecem;
aslında dünyada benim gibi çok insan var ama hepimiz bloglara sıkışmış durumdayız :)

güzel doğum günü dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim de ben sevgi arsızı biriyim öyle mutlu mutlu olamıyorum ki... başak burcu yan etkileri :)

Adsız dedi ki...

Efendim herhalde geçte geçmiş doğum gününüzü kutlamamda bir sakınca yoktur herhal. İnanın yeni oyunum yüzünden günlerdir ancak bugün adam gibi gezinebiliyorum sevdiğim insanların düşüncelerinde. Saygılar sevgiler :)

Nakhar dedi ki...

@volkan alabaz;
hiç önemli değil şeker, ne zaman kutlarsan kutla yeter ki hatırla önemli olan hatırlamak yani... :)